Stuur e-mail mail_outline Info & contact 

Info & contact

Jacqueline Spaans Fotograaf
Goede foto's die aansluiten bij de wens van de opdrachtgever is wat ik lever. Ik onderscheid me van andere fotografen door me echt te verdiepen in de opdracht, zodat ik beelden kan leveren die volledig aansluiten bij de boodschap die de opdrachtgever wil overbrengen.
Een prettige samenwerking vind ik daarbij belangrijk. Ik ben flexibel en lever kwaliteit op tijd. 

Wat opdrachtgevers zeiden:

Fotocursussen door Jacqueline Spaans
Sinds 2012 geef ik met heel veel plezier fotocursussen. Al tientallen liefhebbers van fotografie heb ik geleerd om hun camera van de automatische stand te halen en hun fotografie naar een hoger niveau te tillen. 
De afgelopen jaren is mijn aanbod uitgebreid met o.a. workshops fotograferen en beeldbewerken met je telefoon en Korte filmpjes maken met je telefoon.

Wat cursisten zeiden:


Succesvol in Beeld
Speciaal voor ambitieuze coördinatoren, communicatie-, marketing- en HR-professionals die meer uit hun communicatie willen halen.

Naast mijn fotografiewerk help ik ambitieuze professional om op een slimme manier FOTO'S en FILM te (laten) maken en in te zetten zodat ze met meer impact opvallen en beter in contact zijn met hun publiek.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar: SUCCESVOL in BEELD.

Download mijn gratis ebook Mijn 5 GEHEIMEN om met foto's en filmpjes meer op te vallen.


Contact
Jacqueline Spaans
Lammenschansweg 31
2313 DJ Leiden
06 - 24 10 80 82
info@jacquelinespaans.nl


Over mij
Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik 10 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven.
In mei 2008 studeerde ik cum laude af aan de Fotoacademie Amsterdam, richting Journalistiek/documentair.

Sinds ik als klein meisje mocht fotograferen met de Colora camera met Zeiss lens van mijn opa ben ik verzot op fotograferen. Mijn vader hield ook van fotograferen en gaf me een mooie Yashica camera met verwisselbare lenzen. De overstap naar Canon was een logische.

Op mijn reizen door landen als China, Thailand, Indonesië en Mexico en het eindeloos bladeren in tijdschriften is mijn liefde voor al het moois in de wereld ontstaan.

Mijn liefdes? Design, koken, lekker eten (bij voorkeur met lieve vrienden), witte wijn, reizen, tijdschriften, Volkskrant Magazine, zon. En m'n man en kinderen natuurlijk!

Mijn doel? Steeds mooiere foto's en filmpjes maken en anderen ook leren om steeds mooier beeld te maken en die effectief in te zetten in hun communicatie.


Prijs
Winnaar Photo Academy Award 2008, categorie Fotomuseum Antwerpen

Isabelle Pateer van het FotoMuseum Antwerpen was onder de indruk van de serie Kim van Jacqueline Spaans. Zij koos dit werk als winnaar voor een publicatie in FotoMuseum Extra, magazine van het FotoMuseum. "Een intiem portret van een familie met een verhalende én esthetische dimensie in een moderne reportagevorm. De fotografe is zodanig doorgedrongen in de leefwereld van het onderwerp dat zij deze ongegeneerd, natuurlijk en eerlijk kan vastleggen."


Exposities
Groepsexpositie Exposuretime, Bagagehal Loods 6, Amsterdam, 30 mei - 1 juni 2008
Groepsexpositie Exposuretime, Galerie Fotogram, Fotoacademie Amsterdam, Amsterdam, 20 juni - 13 juli 2008
Groepsexpositie The Photo Academy Award 2008, Galerie Fotogram, Fotoacademie Amsterdam, Amsterdam,
23 augustus - 17 september 2008
Groepsexpositie Fotomanifestie Noorderlicht, Pakhuis Hartelust, Leeuwarden, 7 september - 26 oktober 2008
Solo-expositie, Het Expertise Centrum, Den Haag, 9 september - 2 november 2009
Eén werk uit de serie "Silent Angels" aangekocht door HEC voor eigen kunstcollectie
Solo-expositie, Tandarts Kuiters, Leiden, 16 september 2009 - 2012


Publicaties
'Kim: Portret van een Zuid-Koreaanse Nederlandse; Portrait of a South-Korean Dutch woman', ISBN 978-90-813156-1-6, vormgeving Sheila Kok, uitgegeven in eigen beheer.

Publicatie in Extra, a Biannual magazine on photography winter 2008 van het FotoMuseum Antwerpen.


Opdrachtgevers
Ik werk voor diverse bedrijven en organisaties. Ik ben vooral sterk in portret- en reportagefotografie èn in fotografie- en filmles geven. Ook uw bedrijf of organisatie help ik graag met goede foto's voor uw website, brochure, flyer, nieuwsbrief, jaarverslag of andere communicatie-uiting. 

Deze opdrachtgevers gingen u voor:
Aangiteshop.nl, Aansluiting.nu, Accordance consultancy, Amnesty International, Bio Science Park Leiden, Brigitte Dewasme HR Development Professional, Company2Wear, Connie Velema HR Management, CrossPhase, De Beeldredaktie, De Nederlandse Bank, Design by Elles, Expo Venta, FEM Business, Fivoor, Gemeente Leiden, Gemeente Leiderdorp, Glaucoomvereniging, Heat Transfer ABC, Hortus Artifex, Huis Communicatie, IPABO, Jonkman Pijnzorg, Kicks Concept & Design, Lorentzschool, Management Support Magazine, Maters & Hermsen Vormgeving & Journalistiek, Mediation Concept, Medisch Contact, MichielvandenBerg.com, Ministerie van Financiën, Ministerie van OCW, Mondial Assistance, Monuta, Museumgroep Leiden, Nuon/Alliander, Octopas, Online People, Ontwerpwerk, Parkinson Magazine, PBLQ, Poot & Buys advocaten, Smidswater, Studio Groenlicht, Transmuraal Netwerk Midden-Holland, Universiteit Leiden, Van Hulzen Public Relations, Versluis Groep, Visit Denmark, War Child, Wellantcollege, Werkse!, Werkse!, WSNS regio Leiden, WSP Rijswijk, Wijnkoperij Henrie Bloem, Young Capital, Zorg & Zekerheid.
En vele particulieren!


Op al mijn diensten en produkten zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho, de beroepsvereniging voor professionele fotografen van toepassing.
Lid van DuPho, Dutch Photographers, beroepsvereniging voor professionele fotografen.

Voor mijn privacystatement klik hier.

KvK nr.: 27331489

BTW id: NL002038470B35

Bankrekeningnr.: NL30 RABO 0123.138.493

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten