Stuur e-mail mail_outline Eindelijk nu eens echt mooie foto’s maken? Volg de basiscursus fotografie! 

Eindelijk nu eens echt mooie foto’s maken? Volg de basiscursus fotografie! Leuk dat je interesse hebt in fotografie. Ik help je in de basiscursus fotografie graag verder om je foto’s nog mooier en beter te maken.

Voor wie:
Voor iedereen met een digitale camera die er graag meer uit wil halen en de camera beter wil leren kennen en beheersen. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Heb je op vakantie mooie foto’s gemaakt? Maar blijken ze bij thuiskomst toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Wil je eindelijk eens echt lekker met je camera aan de slag? Of wil je je kinderen beter leren vastleggen op de foto, ook in lastige situaties?

Wil je voor je personeelsblad mooie foto's maken, maar zijn ze vaak te geel of te donker of bewogen? 

Dan is deze cursus echt iets voor jou!  

Wat:
We zullen in de vijf cursusavonden een aantal thema’s behandelen, zoals:
- je camera leren kennen: opnamestanden, lenzen, flitser
- je camera leren kennen: sluitertijd, diafragma, lichtgevoeligheid, witbalans
- eenvoudige tips ten aanzien van compositie, kleur, scherpte, belichting en het juiste moment
- portretfotografie
- landschapsfotografie.
Van tevoren krijg je een huiswerkopdracht. Op de bijeenkomst zelf bekijken we elkaars gemaakte foto’s en bespreken we een nieuw thema.

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waar we fotografietips delen en waar je al je foto-vragen en foto's ter review kunt posten.

Ingangseis:
Een spiegelreflex-, systeem of compactcamera met de mogelijkheid om diafragma en sluitertijd zelf in te stellen.

Door wie:
Door mij: fotograaf Jacqueline Spaans. Ik ben in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in de portret- en documentaire fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. 
"Ik vond het een interessante en nuttige cursus en ook een leuke cursus met een goede sfeer!" 
Max. aantal deelnemers:
Om iedere deelnemer voldoende aandacht
te kunnen geven zijn er maar 10 deelnemers
per cursus.
 
Interesse?
Op dit moment geef ik geen basiscursussen fotografie meer. Wel geef ik privélessen fotografie waarin je precies hetzelfde leert in jouw tempo en op jouw niveau. Vaak is 3 lessen voldoende om vrienden te worden met je camera en er de foto uit te krijgen doe je wilt!

Interesse? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs:
Een privéles duurt 1,5 uur en kost € 147,- incl. btw, koffie, thee en iets lekkers erbij!

BONUS: boek en betaal je in 1x 3 lessen dan ontvang je de uitgebreide sheets behorende bij de lessen cadeau (ter waarde € 147)!

Doel:
Na het afronden van de lessen:
- kun je je camera op de juiste wijze instellen om de gewenste foto te krijgen
- heb je geleerd hoe je beeldelementen die de foto sterker maken effectief kan gebruiken
- weet je meer over portret- en landschapsfotografie.

Bedrijven die je voor gingen:
Mirjam Lammertink Communicatie
PBLQ, Den Haag
Buro Jacq, Leiden
Combiwerk, Delft
Hakijk, Leiden

Wat anderen zeiden over de cursus:
Mirjam: 'Erg leerzaam en goed doordacht programma. Niveau sloot aan bij wat we nodig hadden.'

Chris: 'Hele prettige sfeer.'

Robert: 'Super goede basiscursus. Ik ben met sprongen vooruit gegaan (al zeg ik 't zelf) echt een aanrader mede door 't enthousiasme van Jacqueline.'

Ingrid: 'Tijdens de cursusavonden werd zeer goed uitgebreid ingegaan op de praktijkopdracht en ook hierbij kwam de aangeboden theorie zeer goed terug.'

Jacqueline: 'Heel goed en duidelijk. Goede uitleg en vooral begrijpelijk opgebouwd.'

Jop: ‘Ik vond het erg leerzaam en gezellig.'

Ped: ‘Leuk, laagdrempelig, uitgebreid de tijd voor vragen en foto's. Het heeft bij mij mijn gedoofde enthousiasme weer doen opvlammen.’

Chi-Kit: 'Een leuke cursus. Er is voldoende tijd besteed aan de basis instellingen van de camera.'

David: 'Erg leerzaam. Goeie sfeer.'

Robert: 'Prima, goede sfeer, inhoudelijk sterke, enthousiaste en geduldige docent.'

Karin: 'Erg leuk en erg leerzaam.'


Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten