Stuur e-mail mail_outline Meer uit je camera halen? Nog mooiere foto's maken? Foto's leren bewerken? Neem privéles! 

Meer uit je camera halen? Nog mooiere foto's maken? Foto's leren bewerken? Neem privéles!

Je wilt:

Geen wens en geen vraag is gek genoeg! Ik help je graag verder.

Duur en kosten:
Een privéles duurt 1,5 uur en kost € 147,- incl. btw, koffie, thee en iets lekkers erbij!

BONUS: boek en betaal je in 1x 3 lessen dan ontvang je de uitgebreide sheets behorende bij de lessen cadeau (ter waarde € 147)!

Voor particulieren en bedrijven
Heb je als bedrijf geen budget meer om voor alle fotoklussen een fotograaf in te huren. Dan is privéles of een fotocursus basis voor bijvoorbeeld medewerkers communicatie een prima oplossing. Ik kan ook bij jullie bedrijf zelf langs komen om samen door het pand te lopen op zoek naar goede fotoplekken. Ter plekke kan ik helpen bij het maken van een goede compositie, het instellen van de camera, het helpen met een goede houding van het model ed. Meer informatie? Bel of mail me! Ik help je bedrijf graag verder!

Samen met je vriend(inn)en 
Samen met je vriend(inn)en een cursus volgen? Dat kan ook! Ik kom graag bij je thuis om jullie les te geven. De reiskosten buiten Leiden bedragen € 0,35 / km.

Fotoles cadeau doen
Heeft je vriend(in) of collega een leuke nieuwe camera gekregen, maar weet er nog niet goed raad mee? Geef een fotoles cadeau! Ik help graag om wegwijs te worden met de camera en er de mooiste foto's uit te toveren.
 
Huiswerkopdrachten
Het is ook mogelijk om eens in de bijvoorbeeld 4 weken een privéles te nemen met tussentijds leuke en leerzame huiswerkopdrachten. De volgende les bespreken we de foto's die je hebt gemaakt. Dit is de snelste en leukste manier om veel leuke en nuttige fotografietips te krijgen!

"De huiswerkopdrachten sloten prima aan bij de behandelde stof."
Wanneer heb ik de basis onder de knie?
Gemiddeld gesproken hebben cursisten hun camera in 3 lessen onder de knie.  

Interesse?
Heb je interesse? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl En ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Wat anderen zeiden over de privélessen fotografie:
Ilse Zeemeijer, journalist Financieel Dagblad: 
"In sommige situaties, bijvoorbeeld op reis of binnen, vind ik het lastig om de juiste instellingen te bepalen. Dan dacht ik dat ik een goede foto had gemaakt en bleek de foto thuis op de computer toch onscherp, te donker of te licht. 

Ik heb wel even na moeten denken over de prijs. Maar ik heb zelf ook als zelfstandige gewerkt en een goede fotograaf kost nu eenmaal geld. 

Ik geef de privé lessen een 9. Jacqueline weet wat ze doet, na elke les fiets ik enthousiast naar huis. Ze neemt de tijd om foto's door te nemen en stap voor stap analyseren we wat ik beter had kunnen doen. Ze heeft ook veel tips voor beeldbewerking en standaardinstellingen. Zo heb ik mijn camera nog beter leren kennen."

Hilde van Holstein, marketing- en communicatiemedewerker bij Werkse!:
"Jacqueline heeft ons geholpen met het uitzoeken van een professionele camera en lens. Ze verzorgde voor mij op maat gesneden VIP-dagen fotografie en ze heeft me de fijne kneepjes van het foto-bewerkingssysteem Lightroom bijgebracht. Ik maak nu heel veel van de beelden zelf en wordt zelfs gezien als de huisfotograaf van Werkse!. 

 Als mijn foto’s gepubliceerd worden in het Werkse! Magazine, op de website of gebruikt worden voor overige publicaties geeft me dat een blijmoedig gevoel. Zelfs relaties vragen ons regelmatig of ze een van de gemaakte foto's mogen publiceren voor eigen doeleinden. 

 Ik kan je Jacqueline van harte aanbevelen. Jacqueline kan heel goed, duidelijk en met veel geduld uitleg geven over wat je moet doen en waar je op moet letten. Zij leidt je in heldere stappen door het maken van het goede beeldmateriaal en het beeldbewerkingssysteem heen. Tussendoor geeft ze hele goede tips, zoals bijvoorbeeld 'zorg ervoor dat er niks uit het hoofd van je onderwerp groeit' en daar let ik altijd op als ik aan het fotograferen ben! 

 We besparen nu niet alleen geld op onze uitgaven voor fotografie maar ook tijd. Als er bijvoorbeeld foto's gemaakt moeten worden van een gebeurtenis intern of extern dan plan ik dat direct in en kunnen we de foto's ook op elk gewenst moment publiceren." 


Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten