Stuur e-mail mail_outline Workshop fotografie: in 1 dag mooie foto's maken! 

Workshop fotografie: in 1 dag mooie foto's maken!

Heb je op vakantie mooie foto's gemaakt, maar biijken ze bij thuiskomst toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan is de 1 daagse workshop iets voor jou!

Wat:
In de workshop fotografie leer je in 1 dag mooiere foto's maken! Ik leg je de verschillende opnamestanden van je camera uit en geef je eenvoudige tips over compositie, kleur, scherpte, belichting en op het juiste moment fotograferen. Na de lunch break gaan we aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen. Een leuke workshop om in 1 dag mooiere foto's te leren maken!

Ingangseis:
Geen. Een spiegelreflex- of systeemcamera met de mogelijkheid om diafragma en sluitertijd zelf in te stellen geeft overigens wel meer mogelijkheden om mooie foto’s te maken dan een compactcamera!

Door wie:
Door mij: fotograaf Jacqueline Spaans. Ik ben in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in de portret- en documentaire fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. 

Plaats:
De workshop wordt in Leiden gehouden.

"De informatie vooraf was perfect: helder en volledig!" 

"De opdrachten waren uitstekend uitgeschreven." 
Max. aantal deelnemers:
10 per cursus.

Duur:
Eén dag van 10.00-16.00 uur.

Wanneer:
Nog niet gepland

Kosten:
€ 297,- per persoon incl. btw, koffie, thee, fris en iets lekkers


Interesse?
Ben je enthousiast geraakt? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten