Wil je je fotografie naar een hoger niveau tillen? Dan is de gevorderden cursus iets voor jou! 

Wil je je fotografie naar een hoger niveau tillen? Dan is de gevorderden cursus iets voor jou! Wil je je fotografie naar een hoger niveau tillen? Wil je leren om ook in moeilijke lichtomstandigheden mooi te fotograferen? Dan is deze cursus heel geschikt voor jou!

In de cursus zal het volgende aan de orde komen: Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waar we fotografietips delen en waar je al je foto-vragen en foto's ter review kunt posten.

Voor wie:
Een cursus voor de liefhebber die nog meer van fotografie wil weten, nog mooiere foto's wil maken ook in moeilijke lichtomstandigheden. En die z'n foto's extra mooi wil maken met behulp van beeldbewerking. 

Ingangseis: Als je je aanmeldt voor de cursus ontvang je van mij een kortingscode waarmee je Lightroom met korting kunt aanschaffen. Je kunt ook een proefversie van Lightroom, 30 dagen bruikbaar, downloaden via de website van Adobe.  

Max. aantal deelnemers:
Om iedere deelnemer voldoende aandacht te kunnen geven zijn er maar 10 deelnemers per cursus. 

Interesse?
Op dit moment geef ik geen cursussen fotografie meer. Wel geef ik privélessen fotografie waarin je precies hetzelfde leert in jouw tempo en op jouw niveau. Vaak is 3 lessen voldoende om dezelfde stof te behandelen als in de gevorderde cursus.

Ben je enthousiast geraakt? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nlIk neem zo snel mogelijk contact met je op.

Prijs:
Een privéles duurt 1,5 uur en kost € 147,- incl. btw, koffie, thee en iets lekkers erbij!

BONUS: boek en betaal je in 1x 3 lessen dan ontvang je de uitgebreide sheets behorende bij de lessen cadeau (ter waarde € 147)!

Doel:
Na afronden van de lessen:

Wat anderen zeiden over de cursus:
Coby: 'Ik vond het fijn dat we veel herhaald hebben'.

Wim: 'Goed om de gouden insteldriehoek weer een keer door te nemen. Er was toch wel veel weggezakt.'

André: 'Er kan zoveel met zo'n camera. Het is fijn dat je een beetje wegwijs gemaakt wordt in welke mogelijkheden echt handig zijn en welke je niet nodig hebt.'


Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.
 

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten