Stuur e-mail mail_outline Leren om je foto's nog mooier te maken? Volg de cursus Lightroom! 

Leren om je foto's nog mooier te maken? Volg de cursus Lightroom! Voor wie:
Voor iedereen die wil leren hoe je je beste digitale foto’s op een eenvoudige manier selecteert en mooier kunt maken.
Voor zowel particulieren als bedrijven.
 
Heb je mooie foto’s gemaakt maar blijken ze bij thuiskomst toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Zijn ze net te donker? Of te geel? Was de lucht in het echt blauwer dan op de foto? Of staat de horizon scheef? Ik leer je hoe je dat in Lightroom in een handomdraai verhelpt!
 
Wat:
In deze cursus gaan we het programma Lightroom gebruiken. Lightroom is een krachtig programma dat ook door veel professionele fotografen wordt gebruikt. Het proces van fotobewerking van het importeren van je foto’s tot het eindproduct, wordt kinderlijk eenvoudig. In vier ochtenden geef ik je tips voor een goede workflow en leer ik je het maximale uit je foto’s te halen.
 
In de cursus gaan we het hebben over:  
Ingangseis:
Een laptop met daarop Lightroom geïnstalleerd.
 
Door wie:
Door mij: fotograaf Jacqueline Spaans. Ik ben in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in de portret- en documentaire fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. 
  
Wanneer:
Op dit moment geef ik geen cursussen Lightroom meer. Wel geef ik privélessen beeldbewerken, waarin ik je op jouw niveau en in jouw tempo de kneepjes van het beeldbewerkingsvak leer. Meestal zijn 3 lessen voldoende.

Heb je interesse in een privélessen Lightroom? Stuur me een mailtje dan zet ik je op de  mailinglijst.

Kosten:
€ 147,- per les van 1,5 uur. Als je 3 lessen in 1x afrekent krijg je de sheets van de lessen als BONUS cadeau!
 
Intekenen:
Ben je enthousiast geraakt? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
 
Doel:
Na het afronden van deze lessen:
- kun je je foto’s importeren, snel selecteren en netjes organiseren in Lightroom
- heb je geleerd hoe je je foto’s optimaal kunt bewerken
- weet je hoe je foto’s kunt exporteren naar bijvoorbeeld een jpg bestand of een diavoorstelling.

Wat anderen zeiden:
Patricia: "Er gaat een nieuwe wereld voor je open! Ontspannen en zeer kundig is de uitleg van Jacqueline. Veel praktische oefeningen en een handige hand out na afloop van iedere les. Echt een aanrader deze cursus Lightroom!"
 

Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten