Leer in een paar uur de prachtigste foto's maken en bewerken met je iPhone of smartphone!  

Leer in een paar uur de prachtigste foto's maken en bewerken met je iPhone of smartphone!  Je hebt vaak alleen je telefoon bij je om mee te fotograferen en je wilt mooiere foto's maken? Ik help je graag om met de geweldigste app's en eenvoudige compositie tips je foto's nog gaver te maken. Misschien wil je ze daarna wel delen op Facebook of Instagram of wil je er een mooi fotoboekje van maken of een uitnodiging voor een feestje of.....?

Pas op: het is zo leuk, je raakt er aan verslaafd!

Voor wie?
Voor iedereen met een iPhone 5 of hoger (iOS 8.0 of nieuwer), een smartphone of tablet (Android 4.0 of nieuwer), die het leuk vindt om er mee te fotograferen en er op een creatieve manier mee aan de slag wil.

Ook heel leuk om te doen als personeelsuitje! Interesse? Bel of mail me voor een offerte op maat.


Wat heb je nodig?

Wat:
In de workshop:

Door wie:
Door mij: fotograaf Jacqueline Spaans. Ik ben in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in de portret- en documentaire fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen.

Plaats:
De workshop wordt in het prachtige oude fabrieksgebouw van de KLOS in Leiden gehouden. Vroeger een fabriek, nu een broedplaats voor creatievelingen in het centrum van Leiden. Adres: Zandstraat 10.

Maximaal aantal deelnemers:
10 per workshop

Duur:
Van 13 tot 17 uur

Wanneer:
Heb je interesse? Stuur me en mailtje dan zet ik je op mailinglijst.

Kosten:
€ 197,- per persoon, incl. btw, koffie, thee en iets lekkers!

Interesse?
Ben je enthousiast geraakt? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Doel:
Na het afronden van de workshop:


​Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:
Inschrijving: Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten