Leer in een paar uur een mooi kort filmpje maken met je telefoon of iPad! 

Leer in een paar uur een mooi kort filmpje maken met je telefoon of iPad! Je wilt even een kort filmpje maken van een belangrijke of interessante gebeurtenis en je hebt alleen je iPhone of iPad bij je?
We helpen je graag om met de geweldigste app's en eenvoudige scenario tips mooie, korte filmpjes te maken. Je kunt ze daarna direct delen op YouTube, Facebook of Instagram. Of ze embedden in de website van je bedrijf of de organisatie waar je werkt.
 
Voor wie?
De praktijkgerichte workshop is bedoeld voor mensen die snel en doelgericht korte filmpjes willen leren maken, monteren en verspreiden op sociale media met hun iPhone, android telefoon of iPad.
 
Heel geschikt voor medewerkers marketing en communicatie en schrijvend journalisten, die interessante mediamomenten zelf willen leren filmen en monteren tot een mooi, kort filmpje.
 
Wat heb je nodig? Wat:
In de workshop:

Door wie:
Door mij: fotograaf en videograaf Jacqueline Spaans.
 
Ik ben in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam in de portret- en documentaire fotografie. Naast foto's maak ik ook filmpjes als professioneel videograaf. 

Ook kun je bij mij terecht voor trainingen op het gebied van foto en film. Ik help ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals om op een slimme manier foto’s en filmpjes te bedenken, maken en in te zetten in je marketing zodat ze meer opvallen. Zie voor mijn trainingsaanbod:: www.succesvolinbeeld.nu . 

Ook als je uitgebreidere informatie wilt over de workshop Korte filmpjes maken met je telefoon

Plaats:
De workshop wordt gehouden live gegeven in de prachtige oude ambachtsschool aan de Haagweg 4 in Leiden. Vroeger een ambachtsschool, nu een broedplaats voor creatievelingen in het centrum van Leiden. Of online via Zoom.

Adres: Haagweg 4 E12, Leiden.Het is ook mogelijk om de training in-company te geven.
 
Maximaal aantal deelnemers:
12 per workshop


 
Duur:

Van 9 tot 17 uur


 
Wanneer:
Stuur als je interesse hebt een mailtje!

De workshop kan op maat worden gemaakt en ook in company worden gegeven! Stuur als je interesse hebt een mailtje en ik bel je terug.
 
Kosten:
€ 497,- per persoon, excl. btw en incl. lunch, koffie, thee en iets lekkers! Bijkomende kosten zijn de kosten voor de app’s (< € 15).
 
Als BONUS ontvang je een APK voor je beeld-sessie ter waarde van € 197. In deze terugkomsessie circa 4 weken na de workshop kijken we tegen welke problemen je bent aangelopen bij het maken van nieuwe filmpjes en helpen we je ze op te lossen.

Interesse?
Ben je enthousiast geraakt? Vul het contactformulier in of mail me: info@jacquelinespaans.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Doel:
Na het volgen van de workshop:


Wat anderen zeiden over de workshop:
Harriët: "De workshop Korte filmpjes maken met je telefoon is echt een aanrader! Heb er nog steeds veel plezier van. Al twee filmpjes gemaakt voor mijn werk. Maar privé gebruik ik het ook. Zeker de moeite waard!."

Christianne: “Ik geef de training een 10. Het is een training waar je in de praktijk echt iets aan hebt. Ik heb inmiddels 2 projecten gefilmd. Beide staan inmiddels op Facebook en zijn al meer dan 3.500 keer bekeken!”


Voor het inschrijven voor een cursus of workshop bij Jacqueline Spaans Fotografie gelden inschrijfspelregels:

Inschrijving Je kunt je inschrijven door het invullen van het contactformulier op mijn website of door het sturen van een mail naar info@jacquelinespaans.nl. Je reserveert daarmee een tijdblok in mijn agenda voor privé les of een plaats in de cursus of workshop van je keuze. Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je aanmelding die je inschrijving definitief maakt.
Annulering van je inschrijving Restitutie van het cursusgeld is mogelijk tot 30 dagen voor aanvang van de privéles, cursus of workshop onder aftrek van € 25,- administratiekosten. Bij annulering binnen 30 dagen wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annuleren kan per mail waarbij ik voor het bepalen van de annuleringstermijn uitga van de verzenddatum van jouw annuleringsmail. Je plaats in de cursus of workshop kan altijd ingenomen worden door een vervanger, als je dat tijdig aan mij doorgeeft. Uiteraard ben je dan geen annuleringskosten verschuldigd.
Restitutie van het cursusgeld vanwege het niet bijwonen van lessen is niet mogelijk. Heb je een les gemist dan kan je in overleg met mij de les inhalen.
Annulering door mij Bij onvoldoende belangstelling behoud ik me het recht voor om een cursus of workshop te annuleren. Je krijgt hiervan uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus of workshop per mail bericht van. Uiteraard stort ik het reeds betaalde cursusgeld direct terug.
Mocht ik onverhoopt ziek zijn (wat gelukkig nog niet eerder gebeurd is, maar je weet het nooit) dan wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd. Uiteraard stort ik bij annulering het reeds betaalde cursusgeld naar rato van het aantal gemiste lessen direct terug. De praktijkdag geldt daarbij als 1 les.
Betalingsvoorwaarden Je ontvangt de factuur per e-mail. Het volledige bedrag dient te worden voldaan voor aanvang de priveéles, workshop of eerste cursusdag.
Informatie eerste les Twee weken voor aanvang van de cursus of workshop ontvang je per mail de bevestiging van deelname aan de cursus of workshop en informatie over wat handig is om de eerste les mee te nemen.
Aansprakelijkheid Jacqueline Spaans Fotografie is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.
Akkoordverklaring Door inschrijving verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.
 


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Tweeten